Dialog percakapan tentang hobby

Hey Joy, are you fine. Dia tuh, disana senang mbikin kue. The first, may I know what is your girl friend hobby, favorite color, or favorite things. How much spare time have you got and how do you spend it.

Percakapan Bahasa Inggris 5 Orang di Sekolah Tentang Hobby

Aku tuh seneng banget kalo ada yang datang, selain anggota keluarga githu. Mereka pasti tidak bahagia karena mereka hidup, maksudku hidup-e mereka harus bergantung pada orang lain, tapi aku masih dapat merasakan kebahagiaan …… sungguhan lho. I hope it will happen to me. Nggak pa-pa kok Cik. Doing anything special in your spare time.

Aku biasanya ikut kebaktian II soale. I believe that it is a great idea. In this book, one page is missing. Mama skarang di Jakarta, ma Ko Denny. I am collecting the stamps for my collection. Ok, the position that you apply is computer programmer.

Your hobby is expensive. What do you think about this dress. Nggak apa, ayo kita pulang, nanti kamu telat rapat-e. Should we have a hobby. Mm …… sambil mengangguk. Thank you so much.

It all depends on what's on my mind. OK, I'll wait and lend you all the three together. Ci-cik dulu kerja dimana. Bye …… Hati-hati lho ya. I would like to apply in marketing position, and I would like to work in international finance world company.

We're new to this store and we don't know where things are. Oh iya, ini Deiby, ini Esther, ini Lina, ini siapa.

Wah, senang sekali kau mau datang. In your opinion, if I wear this dress then what color of pouch should I bring with.

So, hobby is a pleasure. The bag has some parts but it looks simply beautiful. Hmm, I see, and then.

4 Contoh Percakapan Bahasa Inggris Singkat dalam Job Interview

All of you have already known that I like writing a story. Sebelum kita masuk ke contoh-contoh percakapan tentang hobby dan kegiatan di waktu senggang, berikut adalah ungkapan-ungkapan standar yang perlu Anda ketahui.

Jan 10,  · Contoh Percakapan Bahasa Arab dg Orang Mekkah # Example Speaking with Man Of Mecca by UIJ Student - Duration: Kosakata tentang Hobi dalam bahasa Arab.

Contoh dialog bahasa Inggris.

Soal Listening Section Mp3 Bahasa Inggris dan Teksnya

Percakapan pertama tentang hobi Di bawah ini, kami memberikan contoh dialog bahasa Inggris 4 orang yang akan membahas mengenai hobi yang mereka miliki satu sama lain.1/5(1). Jul 05,  · Contoh Dialog / Percakapan Bahasa Inggris. Dialog selain penting di Bahasa Indonesia juga penting di Bahasa Inggris dimana di Bahasa Inggris terdapat aspek Speaking.

Dialog bahasa Inggris tentang Hobby. Arya: Hi Erna, why do you collect many stamps? Erna: Ohh. Hi Arya. I am collecting the stamps for my collection. English Conversation Between Two People in Buying Gift – Membelikan hadiah seseorang tentu saja membutuhkan perjuangan, terutama perjuangan untuk menentukan pilihan.

Almost everybody has some kind of hobby.

English Conversation Between Two People in Buying Gift

My hobby is listening to music. I am very fond of music. When I am free, I often listen to my favorite songs from a digital music player. At weekends, I usually go to music shops in the downtown areas to buy good CDs.

Of the famous pop singers. 5 Contoh Dialog Percakapan Asking About Dissatisfaction.

Dialog percakapan tentang hobby
Rated 0/5 based on 94 review
4 Contoh Percakapan Bahasa Inggris Singkat dalam Job Interview - Cara Mudah Belajar Bahasa Inggris